Al onze prijzen worden excl. BTW weergegeven binnen de website!
Wij gebruiken cookies om de werking van de website te verbeteren. Lees hier ons privacy beleid
Prikkabel wit - Partyverlichting 25 meter met 25 LED lampen

Prikkabel 25 meter huren?

Gekleurde of diverse soorten witte leds prikkabels, wie kent ze niet. In vergelijking met de traditionele gloeilampen leveren wij prikkabels aan met onbreekbare LED verlichting.

Ondanks dat de priklamp voorzien is van LED techniek, is de lichtopbrengst van deze priklampen bijzonder hoog. Door het gebruik van een speciaal type LED, is het gelukt de 15 watt gekleurde gloeilamp qua lichtstroom compleet te kopiëren! Doordat de LED lamp natuurlijk een stuk zuinig omgaat met energie, is de warmteontwikkeling van deze lampen ook minimaal.

LED lampen geven weinig warmte. Doordat er nagenoeg geen warmte ontstaat, kunnen de prikkabels eigenlijk overal gemonteerd worden. Of de lampen nou tegen een zeil aanhangen, of tegen andere materialen, dat maakt nu niks meer uit. De lampen zijn vervaardigd uit een stevig kunststof. Daardoor is de lamp vele malen minder kwetsbaar als de ‘ouderwetse’ gloeilamp!

Doordat de lampen van kunststof zijn, kunnen deze tijdens de montage in de fittingen blijven zitten! Dit bespaart natuurlijk enorm veel tijd bij het inhangen van de prikkabels.Prikkabels met stekker + contrastekker. De prikkabel heeft zowel een normale steker, als een contrastekker. Daardoor zijn meerdere lengtes prikkabel eenvoudig met elkaar door te verbinden.

De onderlinge afstand van de fittingen bedraagt 100 cm. Daardoor ontstaat een mooie spreiding van het licht.Prikkabel 25 meter gekleurde lampen in het kort: 25 meter prikkabel Voorzien van 1 fitting per 100 centimeter (25 totaal) Voorzien van stekker en contrastekkerGeschikt voor zowel binnen als buitengebruik.,

Geleverd diverse soorten witte en 6 verschillende kleuren LED lampen

Opgenomen vermogen: 25 watt

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Prikkabel wit - Partyverlichting 25 meter met 25 LED lampen

  • : 1097
  • Merk: HFK Verhuur
  • Model: Prikkabel wit - Partyverlichting 25 meter met 25 LED lampen
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 25,00

Beschikbare opties:

Tags: Verlichting, Prikkabel, Ledverlichting