Al onze prijzen worden excl. BTW weergegeven binnen de website!
Wij gebruiken cookies om de werking van de website te verbeteren. Lees hier ons privacy beleid
IJsblokjesmachine 3.2 Liter

Deze ijsblokjesmachine maakt ijsblokjes.

Het is een apparaat zonder vaste water aansluiting, maar dat werkt met een waterreservoir.  Nadat u dit met water heeft gevuld worden per cyclus van 6 tot 12 minuten negen stuks holle ijsblokjes gemaakt.

De variatie van de cyclustijd wordt bepaalt door de grootte van de ijsblokjes waarvoor u kiest en u heeft daarbij de keuze uit drie maten.

De ijsbak, waarin de ijsblokjes terecht komen, heeft een inhoud voor ongeveer 3 kg ijsblokjes en de capaciteit van het apparaat is 12 kg ijsblokjes per 24 uur.

De behuizing is van fraaie grijze kunststof gemaakt en de goede isolatie zorgt ervoor dat het apparaat, dat op 230 Volt werkt, niet meer dan 130 Watt verbruikt.

De luchtgekoelde koeling is ontworpen voor continu gebruik en daarom dient u wel het niveau in het waterreservoir en de ijsblokjesvoorraadbak in de gaten te houden, want raken deze respectievelijk leeg en vol dán slaat het apparaat af. Voor dit goede, compacte en eenvoudig te bedienen apparaat heeft iedereen plaats en kent u de cyclustijden eenmaal, dan heeft u verder weinig omkijken naar deze Ice Cube.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

IJsblokjesmachine 3.2 Liter

  • : 2705
  • Merk: HFK Verhuur
  • Model: IJsblokjesmachine 3,2 liter
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 15,00

Beschikbare opties:

Tags: IJsblokjesmachine, IJsblokjes, 3.2 Liter, 100 IJsblokjes