Al onze prijzen worden excl. BTW weergegeven binnen de website!
Wij gebruiken cookies om de werking van de website te verbeteren. Lees hier ons privacy beleid

Ballastblok ± 8 kg.

Vaak kan een tent verankerd worden door middel van draai of metalen haringen in combinatie met spanbanden. Deze spullen leveren we ook standaard bij onze tenten. Wanneer de tent op een harde vloer, stoeptegels of asfalt komt te staan, kan je gewichtsblokken bij de tent huren. Het aantal ballastblokken is afhankelijk van het type tent en de locatie. 

Als stelregel kan je voor een partytent rekening houden met 4-6 ballastblokken, op elke hoek een ballastblok en halverwege aan weerszijde aan de lange kant.

Eigenschappen:

  • ± 8 kg.
  • Aan de bovenzijde een bevestigingsoog

Tip! Naast het gebruik als verankering van tenten zijn de ballast blokken ook ideaal voor het verzwaren van bijvoorbeeld een luchtkussen.

Extra informatie over wind en verankering:

Onze traditionele en EasyUp partytenten zijn bestand tegen windsnelheden tot max. windkracht 4-6. De tenten dienen altijd goed gezekerd te worden ook al in het windstil!

Ons advies is om de tenten altijd te zekeren aan het frame i.p.v. aan de ogen van het dakzeil. Houd er rekening mee dat bij maximale windkracht altijd gekeken wordt naar de windstoten en niet naar uurgemiddelde snelheden. Eén hele zware windstoot brengt over het algemeen eerder schade toe aan een partytent dan hoge uurgemiddelde snelheden. Twijfel je over het gebruik van de partytent, omdat je niet weet of de windsnelheden het maximaal haalbare overschrijden? Of gebruik je de partytent niet meer? Klap de tent dan altijd in of breek hem vast (gedeeltelijk) af. 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Ballast blok of gewichtsblokken

  • : 2858
  • Merk: HFK Verhuur
  • Model: ballast of gewichten
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 3,25

Beschikbare opties:

Tags: ballast, gewichten