Al onze prijzen worden excl. BTW weergegeven binnen de website!
Wij gebruiken cookies om de werking van de website te verbeteren. Lees hier ons privacy beleid
Pagode tent 5 x 5 meter incl vloer (lookalike)

Een Pagodetent dankt zijn naam aan de unieke dak constructie, herkenbaar aan een glooiende punt. Een pagodetent heeft een zeer chique uitstraling. Het ontwerp kent zijn basis van de Chinese pagodes welke veel werd gebruikt voor hun tempels.

Ondanks de mooie punt is er geen mast in het midden van tent nodig zoals vele wellicht zullen denken.

Deze tent is wederom ruim inzetbaar, net als de party tent maar vaak wordt gebruikt voor evenementen met meer aanzicht!

Professionele, volledig afsluitbare PVC Pagode 5x5 meter Sterke Stabiele waterdichte partytent 5 x 5  meter,

Brandvertragend gecertificeerd klasse 1 volgens NEN norm6065, M2, En13501 

Frame
Het solide stalen frame Ø 38/42mm, met een wanddikte van ± 1,2mm / 1,4mm is van binnen en buiten gegalvaniseerd waardoor deze bijzonder bestand is tegen corrosie. 

Dakzeil 
Het zeil is gemaakt van extra sterk All Season Ribstop PVC wat net zo sterk is als 640 grams pvc maar vele malen lichter van gewicht. 

Zijwanden 
De universele zijwanden zijn +/- 5.00mx2.20m (bxh). All Season Ribstop PVC ( 3 stuks met 2 ramen en een met raam en deur) Deze zijn voorzien van extra tocht/modderflappen van 30cm, Alle zijwanden zijn voorzien van versterkte PVC folie rondboogvensters, wat uitzonderlijk veel licht doorlaat. De zijwanden worden op de hoeken verbonden met industriele ritsen zodat het geheel beter afsluit. 

Zeilringen
 
Alle zeilen van deze tent zijn voorzien van sterke kunststof zeilringen in plaats van blikken, of stalen ringen om roestvorming geheel tegen te gaan. Elastiek met bol Gemaakt van UV bestendig materiaal. Hiermee spant u het dak en zijwanden aan het frame. Er wordt gebruik van elastiek met bol gemaakt zodat het zeil nog mee kan vloeien met de wind om zodoende spanning van het frame te ontlasten, en uitscheuring van de zeilringen te voorkomen. De elastieken met bol die bij Grizzly Outdoor partytenten wordt meegeleverd zijn zeer dik, UV bestendig en heeft een zeer goede elasticiteit. 

Ingangshoogte Doorloop/ingangshoogte van 2.20m! Ideaal om tegen een gevel te plaatsen met openslaande delen. Deze Grizzly Outdoor pagodetent wordt compleet afsluitbaar aangeboden met Brandvertragend certificaat, compleet frame, dak, 4 zijwanden, Elastiek met bol, Schroefogen, Bevestigingshaken, Scheerlijnen, en Haringen.


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Pagode tent 5 x 5 meter incl vloer (lookalike)

  • : 2662
  • Merk: HFK Verhuur
  • Model: Pagode tent 5 x 5 meter incl vloer (lookalike)
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 130,00

Beschikbare opties:

Tags: Pagodetent, PVC, 5 x 5 Meter, Tuinfeest, Tent Huren, Wit