Al onze prijzen worden excl. BTW weergegeven binnen de website!
Wij gebruiken cookies om de werking van de website te verbeteren. Lees hier ons privacy beleid
Partytent 3 x 4 Meter wit


Volledig afsluitbare PVC Partytent 3x4 meter.

Brandvertragend gecertificeerd klasse 1 volgens NEN norm6065, M2, En13501

Frame
Het solide stalen frame Ø 38/42mm, met een wanddikte van ± 1,2mm / 1,4mm is van binnen en buiten gegalvaniseerd waardoor deze bijzonder bestand is tegen corrosie.

Dakzeil
Het zeil is gemaakt van extra sterk PVC met een gewicht van 640 gr per m², wat vergelijkbaar is met vrachtwagenzeil. Door de thermisch gelaste naden van het zeil is deze tent nog beter bestand tegen wind, en 100% waterdicht. Dakzeil voorzien van ingesealed Brandvertragend labelNieuw: ventilatie luiken om condens en nare luchtjes in de tent te voorkomen

Zijwanden
De universele zijwanden zijn +/- 2.00mx2.20m (bxh). 640gr. per m² Deze zijn voorzien van extra tocht/modderflappen van 30cm, Alle zijwanden zijn voorzien van versterkte PVC folie rondboogvensters, wat uitzonderlijk veel licht doorlaat. Door de zijwanden weg te laten of op te rollen creëert u makkelijk een extra ingang. Zijwanden nu ook voorzien van Brandvertragend label

Kopse Panelen
De kopse panelen zijn uit 1 lengte, en ieder voorzien van 3 sterke ritsen. Deze kunt u eenvoudig oprollen om daar een grote of kleine ingang te creëren.

Zeilringen
Alle zeilen van deze tent zijn voorzien van sterke kunststof zeilringen in plaats van blikken, of stalen ringen om roestvorming geheel tegen te gaan.Elastiek met bol Gemaakt van UV bestendig materiaal. Hiermee spant u het dak en zijwanden aan het frame. Er wordt gebruik van elastiek met bol gemaakt zodat het zeil nog mee kan vloeien met de wind om zodoende spanning van het frame te ontlasten, en uitscheuring van de zeilringen te voorkomen. De elastieken met bol die bij partytenten wordt meegeleverd zijn zeer dik, UV bestendig en heeft een zeer goede elasticiteit. 

Ingangshoogte

Doorloop/ingangshoogte van 2.20m! Ideaal om tegen een gevel te plaatsen met openslaande delen. 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Partytent 3 x 4 Meter wit

  • : 2173
  • Merk: HFK Verhuur
  • Model: Partytent 3 x 4 Meter wit
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 40,00

Beschikbare opties:

Tags: Partytent, PVC, 3 x 4 Meter, Tuinfeest, Tent Huren, wit